DENTAL UDDING

In dit historisch pand (voormalige smidse), midden in het Noord Hollandse Bergen wilde tandarts Udding een moderne tandartspraktijk maken. Bij de verbouwing/inrichting werd veel aandacht besteedt aan de klassieke elementen die dit pand kenmerken.

Inmiddels staat hier een tandartspraktijk die van a-z aangepakt is, het enige wat bleef staan tijdens de verbouwing zijn de buitenwanden, de kap en uiteraard de kolommen die de stolpboerderij kenmerkt. Ook zijn er diverse originele details weer aangebracht.

De praktijk kenmerkt zich door een mooie balans tussen klassiek en modern.

Nadat de nieuwe inrichting op papier zijn vorm heeft gekregen, is AXANCE gestart met het bouwen van het project. AXANCE heeft dit turn key opgeleverd volgens de strakke planning.

AXANCE ontzorgt! Een moderne kreet, die bij ons sinds jaar en dag hoog in het vaandel staat. Serviceverlening, advisering en meedenken met onze opdrachtgevers en gebruikers staan bij ons voorop. Door het totaalconcept van AXANCE kunt u verder met dat waar u goed in bent, wij doen de rest. Kortom de gehele inrichting van uw praktijk van A tot Z. Een goed gekozen inrichting brengt niet alleen de juiste sfeer over, maar zorgt ook voor een efficiënte manier van werken. Wij maken u graag duidelijk wat het is om volledig ontzorgd te worden. In feite is de stap naar een nieuwe inrichting dichtbij. Het is de stap naar AXANCE.

    AXANCE
    Amersfoortseweg 50
    3941 EN Doorn
    telefoon: 0343-416717
    e-mail: info@axance.nl