TANDARTSPRAKTIJK TEN CATE

Tandarts Ten Cate heeft na de overname van zijn huidige praktijk besloten om ook de inrichting van de praktijk grondig aan te pakken. Een bevriende architect heeft hem geadviseerd met de detaillering en AXANCE werd aangetrokken om de verbouwing voor haar rekening te nemen.
Nadat de nieuwe inrichting op papier zijn vorm heeft gekregen, is AXANCE gestart met het bouwen van het project. AXANCE heeft dit turn key opgeleverd volgens de strakke planning.

AXANCE ontzorgt! Een moderne kreet, die bij ons sinds jaar en dag hoog in het vaandel staat. Serviceverlening, advisering en meedenken met onze opdrachtgevers en gebruikers staan bij ons voorop. Door het totaalconcept van AXANCE kunt u verder met dat waar u goed in bent, wij doen de rest. Kortom de gehele inrichting van uw praktijk van A tot Z. Een goed gekozen inrichting brengt niet alleen de juiste sfeer over, maar zorgt ook voor een efficiënte manier van werken. Wij maken u graag duidelijk wat het is om volledig ontzorgd te worden. In feite is de stap naar een nieuwe inrichting dichtbij. Het is de stap naar AXANCE.

    AXANCE
    Amersfoortseweg 50
    3941 EN Doorn
    telefoon: 0343-416717
    e-mail: info@axance.nl