TANDHEELKUNDIG CENTRUM NEDERLAND

TCN wilde een groot tandheelkundig centrum in Alkmaar realiseren. AXANCE werd aangetrokken voor de daadwerkelijke bouw van het centrum.

Doordat de ontwerpfase nog niet geheel afgerond was, kon AXANCE ook meedenken in deze fase. Waarna wij gestart zijn met bouwen van het moderne centrum. De praktijk is van A tot Z door AXANCE projectmatig begeleid en uiteraard ook gerealiseerd.

AXANCE ontzorgt! Een moderne kreet, die bij ons sinds jaar en dag hoog in het vaandel staat. Serviceverlening, advisering en meedenken met onze opdrachtgevers en gebruikers staan bij ons voorop. Door het totaalconcept van AXANCE kunt u verder met dat waar u goed in bent, wij doen de rest. Kortom de gehele inrichting van uw praktijk van A tot Z. Een goed gekozen inrichting brengt niet alleen de juiste sfeer over, maar zorgt ook voor een efficiënte manier van werken. Wij maken u graag duidelijk wat het is om volledig ontzorgd te worden. In feite is de stap naar een nieuwe inrichting dichtbij. Het is de stap naar AXANCE.

AXANCE
Amersfoortseweg 50
3941 EN Doorn
telefoon: 0343-416717
e-mail: info@axance.nl